Fjalor Indonezian - Anglisht:
Ne kemi gjetur fjalët e mëposhtme anglisht dhe përkthimet për "lawan kata":
Indonezian Anglisht
Pra, kjo është se si ju thonë "lawan kata" në anglisht.
 
Deri tani, 494,090 fjalët dhe shprehjet janë kontrolluar, sot në mesin 2,619.
Tags: lawan kata, antonym, Indonezian - Anglisht Fjalor, Indonezian, Anglisht, përkthim, Fjalor Online Indonezian, shërbimit të përkthimit Indonezian- Anglisht
 
Vendos kodin e mëposhtëm kudo që ju dëshironi widget fjalor të paraqiten në faqen tuaj te internetit:


Widget do të duket si ky:


Mundësuar nga kamus.ws
Mbjell këtë fjalor në faqen tuaj:

Kliko këtu për të marrë të nevojshme kodin HTML
0.0230 / 0.0142 (34)
Mbrapsht në krye